Het Loopt op wieltjes: de Drive-in Bakkerij

Het idee:
Het idee om een drive-in bakkerij te openen, kwam er nadat bakker Mark een tekening gezien had van een futuristische bakkerij waar een ruimteschip doorvloog. Ondertussen leerde bakkersvrouw Annick het principe van een drive-in kennen toen ze een jaar in Amerika studeerde. De twee ideeën legden ze samen toen ze besloten een nieuwe bakkerij te bouwen: een transparante bakkerij waar klanten vierentwintig uur per dag letterlijk zouden doorrijden. Om praktische redenen rijden de klanten vandaag niet door het gebouw, maar bedienden ze hen via een drive-in.

De eerste - en tot vandaag de enige - drive-inbakkerij in België.

Extra afbaktijden:
De koffiekoeken, stokbroden, picnickpicolo's... voor de drive-in worden elke dag net voor openingstijd vers afgebakken.

Assortiment:
Belegde broodjes, koffiekoeken,
brood, gebak.

Openingsuren:
18.00 - 23.00 uur
op vrijdagavond en zaterdagavond is de drive-in gesloten 

Betalingsmogelijkheden:
contant
proton
bancontact
maaltijdcheques
electronische maaltijdcheques sodexo 

  • IMAG0898.jpg
  • IMAG0897.jpg
  • IMAG0892.jpg